xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Kursus i evidens baseret medicin – introduktion til GRADE-metoden

Sundhedsstyrelsen tilbyder kurser i evidensbaseret tilgang og GRADE-metoden til fagfolk og andre, der er involveret i udarbejdelsen af kliniske retningslinjer.

Sundhedsstyrelsen tilbyder kurser om GRADE­­-metoden (­­Grading of Recommendations Assessment, Development and Evaluation), der anvendes i forbindelse med udarbejdelsen af kliniske retningslinjer og anbefalinger.

Heldagskurser med praktiske øvelser er med fysisk fremmøde og de korte kurser holdes kun online. Kurserne indeholder en introduktion til GRADE-metoden, der kan anvendes i forbindelse med udarbejdelsen af kliniske anbefalinger og retningslinjer. Det er gratis at deltage.

Kurset er målrettet arbejdsgruppedeltagere i Sundhedsstyrelsens Nationale Kliniske Anbefalinger (NKA), men er åbent for alle som er interesserede i arbejdet med evidens baseret medicin og GRADE-metoden. Ved tilmelding skal du oplyse om du deltager i en af Sundhedsstyrelsens arbejdsgrupper for nationale kliniske anbefalinger. Hvis der er ledige pladser, er andre interesserede velkomne til at deltage.

Kursusdage i 2022:

Kursus med fysisk fremmøde (5 timer):

Tirsdag den 29. november kl. 9.30 - 15.00 i Sundhedsstyrelsen - FULD BOOKET

Online kurser (3 timer): 

Torsdag den 1. december kl. 12.30 - 15.30

Torsdag den 15. december kl. 12.30 - 15.30

Onsdag den 21. december kl. 12.30 - 15.30 - the course will be in English

 

Kontakt NKRsekretariat@sst.dk hvis du ønsker at tilmelde dig et af kurserne.