xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold
English

National konference om børnevaccinations-programmet

Sundhedsstyrelsen er vært for en konference om børnevaccinationsprogrammet i FN-byen i København.

På konferencen vil oplægsholdere fra ind- og udland præsentere og debattere en række aktuelle emner inden for vaccinationsområdet.

Formål

Med en national vaccinekonference ønsker Sundhedsstyrelsen at bringe den viden, debat og forskning, der foregår internationalt på vaccinationsområdet, ind i et nationalt perspektiv. Sundhedsstyrelsen ønsker at være proaktiv og skabe dialog og debat om relevante emner på vaccinationsområdet.

Program

Konferencen består af oplæg fra Sundhedsstyrelsen omkring børnevaccinationsprogrammet og tre spændende paneldebatter med danske og internationale eksperter.

De tre paneler er opdelt efter emne:

  1. Vaccinetvivl
  2. Kommunikation om vaccination der virker
  3. Dansk forskning i verdensklasse inden for vaccination

I panelerne omkring vaccinetvivl og kommunikation vil der være gæster fra Verdenssundhedsorganisationen (WHO), Det Europæiske Center for Forebyggelse af og Kontrol med Sygdomme (ECDC), Storbritannien og Frankrig samt danske inputs. Den tredje paneldebat vil foregå på dansk og have gæster fra Statens Serum Institut og Rigshospitalet.

Konferencens målgrupper

Konferencen er spændende for dig der er interesseret i vaccination, vaccinationsprogrammer og hvordan vi kommunikerer om dette emner. Herunder læger, sygeplejersker og andre fagpersoner, regionale og nationale beslutningstagere samt journalister.

Tilmelding og pris

Tilmeldingen åbner når den endelige dato er på plads. Forventeligt i starten af 2021.

Deltagelsesgebyret er 1.000kr pr. person, dette inkluderer en let morgenmad, frokost, frugt, kage samt selvfølgelig te og kaffe.

Praktisk

Konferencen starter kl. 10, men registrering starter kl. 09.00. Kom tidligt og husk billed-ID, da der er sikkerhedsforanstaltninger omkring FN-Byen.