xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Nu kan du tilmelde dig temadag på Fyn og i Jylland om ensomhed blandt ældre

Videnscenter for værdig ældrepleje i Sundhedsstyrelsen har netop åbnet for tilmelding til flere temadage om ensomhed blandt ældre. Denne gang foregår det på Fyn og i Jylland.

14 NOV 2018

Videnscenter for værdig ældrepleje i Sundhedsstyrelsen har netop åbnet for tilmelding til flere temadage om ensomhed blandt ældre. Denne gang foregår det på Fyn og i Jylland.

Efter stor interesse inviterer Videnscenter for værdig ældrepleje til yderligere to temadage om ensomhed.

”Temadagen i København blev udsolgt på under en dag, og vi er derfor glade for at kunne tilbyde temadagen to yderligere steder landet,” siger enhedschef Mads Biering la Cour.

Temadagene bliver afholdt den 15. januar i Odense og den 29. januar i Herning, og fokus er fortsat på ensomhed som fænomen, udfordringer i arbejdet med ensomhed samt hvordan man kan hjælpe ældre, der er ensomme og socialt isolerede. 

Temadagen tager afsæt i konkrete praksisnære metoder og redskaber, der tager udgangspunkt i deltagernes egen erfaringer fra hjemmeplejen eller plejecentre. Målet er, at deltagerne går hjem med konkrete idéer til at udvikle og arbejde med nye og eksisterende tiltag på jeres arbejdsplads.

Temadagen er for medarbejdere og ledere i ældreplejen, der ønsker inspiration og input til arbejdet med ensomhed og social isolation blandt ældre. Det endelige program for temadagen lanceres på Videnscenterets hjemmeside.

Praktisk information 

Temadagen bliver holdt:

Tirsdag den 15. januar 2019 klokken 9-15, Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Claus Bergs Gade 7, 5000 Odense C

Tirsdag den 29. januar 2019 klokken 9-15, Scandic Regina, Fonnesbechsgade 20, 7400 Herning

Det er gratis at deltage. Der er begrænset antal pladser, så det er ”først til mølle”.

Tilmelding foregår elektronisk. Der er tilmeldingsfrist d. 10. december 2018, kl. 12.