xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

IRF skifter navn og flytter ind på Sundheds­styrelsens hjemmeside

Institut for Rationel Farmakoterapi skifter navn til Indsatser for Rationel Farmakoterapi, i daglig tale fortsat IRF. Samtidigt er IRF’s hjemmeside blevet en del af Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

21 JUN 2017

Institut for Rationel Farmakoterapi skifter navn til Indsatser for Rationel Farmakoterapi, i daglig tale fortsat IRF. Samtidigt er IRF’s hjemmeside blevet en del af Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

”Det nye navn afspejler kernen i vores arbejde, som er at fremme rationel anvendelse af lægemidler. Vi skifter navn, men vi holder fast i vores faste aktiviteter rettet mod læger i almen praksis.

Derfor vil vi også fremover udgive månedsblade, anmelde nye lægemidler og invitere til faglige og debatskabende møder”, siger Marlene Øhrberg Krag, sektionsleder og overlæge i IRF.

IRF er fortsat en del af Enhed for evidens, uddannelse og beredskab i Sundhedsstyrelsen og arbejder for at fremme rationel brug af lægemidler i almen praksis.

”Vi har i arbejdet med vores nye hjemmeside lagt vægt på, at det skal være nemmere for vores målgruppe at finde information om rationel anvendelse af lægemidler, som de kan bruge i deres kliniske hverdag”, siger Marlene Øhrberg Krag.

For at gøre informationerne nemmere tilgængelige er der nu en mere overskuelig struktur og en bedre søgefunktion. Samtidig er en del ældre materiale blevet fjernet.

Indholdet fra www.irf.dk finder du nu under Rationel Farmakoterapi her på Sundhedsstyrelsens hjemmeside. Adressen www.irf.dk fører dig også direkte ind til indholdet. 

Hvis du har modtaget nyhedsbreve fra www.irf.dk, fortsætter dit abonnement nu på Sundhedsstyrelsens hjemmeside som nyheder om rationel farmakoterapi. Du kan når som helst redigere dit abonnement, så du også modtager andre nyheder fra Sundhedsstyrelsen.

Hvis du savner noget materiale fra IRF's tidligere hjemmeside, kan du skrive til os på irf@sst.dk.